Hatkärlek

Min dag hemma med monstret har varit upp och ner. Ena sekunden lägger han sig tätt tätt intill mig och myser, andra attackerar han mina händer, för att en stund senare komma tillbaka och vilja mysa. När det var dags att klippa klorna kom vi inte långt innan det var krig. Mina händer ser numera ut som köttslamsor och hans klor är halvklippta.

Hans namn är Frank och trots allt är han min hjärtis.


Valborg

Men så blev det regn iallafall och nu vet jag ännu mindre vad jag ska ta mig för.

These boots were made for walking


Bild Elin Kling

Ville bara ha en sak sagt.

SUUUUUUUUUUUUCK!

Projektdag

Ska snart ta tag i salongsprojektet, men var börjar man? Eller går vidare rättare sagt. Jo, får bli visitkortsdesign idag! Komma på namn, färger, typsnitt osv. Kan ju bli roligt.

Nu ska jag promenixa med hunden och ta in posten. Hej!


All the crazy shit I did tonight, those will be the best memories














Johnossi

Läste en recension på Johnossis nya platta Mavericks. MÅSTE HA DEN! Började lyssna lite smått på gymnasiet när Sara sjöng på Man must dance, KONSTANT. Tyckte hon va lite knäpp men jag är glad att hon fick mig att upptäcka något. Såg dom live på Siestafestivalen för två år sen och i år kommer dom tillbaka, är säker på att det blir samma ös i år med!


Dansfilm

Har på sistone behövt inspiration till dansträningarna som jag inte tyckt varit roliga på ett tag, så jag har glott på Center Stage Turn it up, Stomp the yard och You got served.

Skådespeleriet i sådana här filmer brukar inte vara på topp men dansen... Alltså jag DÖR. HUR kan man dansa så bra? Jag bara undrar. Fattar det inte. Önskar jag oxå kunde det.


Next haircut?

Föröker bli kompis med luren, har ont i magen och vill bara sova i några hundra år, tack. Vi fick veta våra frånvarotimmar idag och när dom räknat bort praktiken halverades mina! Så jäkla skönt. Kommer man upp i för många får man nämligen inget diplom. Inte för att jag låg i riskzonen tidigare heller men nu är det jäkligt lugnt. Gött.

Annars är det drama som fan i skolan, känns som allas liv börjar vändas upp och ner. Själv är jag grinig men så är det ibland.

Längtar tills jag ska ta ut mitt löshår o klippa av allt. Vad tycker ni jag ska hitta på?


Lite sugen på det där igen alltså...

iPhone

Nu är jag en i mängden.

Slutkörd

Like a bird, like a plane, och fuck allt annat. Idag är en sån dag då livet suger. Eller, de senaste timmarna har gjort dagen sådan. Den började bra med styrelsemöte och smörgåstårta. Sen gick det utför.

Blev väckt i natt / i morse av söta sms. Rätt kul.

Nu blir det en dusch sen ska jag fetedecka. Tja!


Night out in Helsingborg

Igår efter praktiken bar det av till Helsingborg! Hemma hos Plän och Skuggan blev det fredagsmys med tacos, musik och alkohol. Efter några timmar drog vi vidare till Bara Rock och sedan slutade vi på Tempel. Skitmycket folk, rätt kass musik, men vi hade kul ändå!






















Salongsprojekt

Är inte roligt. Har suttit och skrivit en hel del idag men har fortfarande inte hittat någon bra salong eller lokal så jag vet inte riktigt hur jag ska fortsätta.

Gick upp riktigt tidigt i morse så har hunnit med att städa mitt rum, badrum och vardagsrummet oxå. Även tvättat sängkläder mellan vändorna här.

I morgon bär det av till Helsingborg och Plän! Vi ska fira hennes nya jobb med mat och utgång, ska bli roligt! Var ett tag sen jag var i Hbg nu.




Oh what a day!

Tog sovmorgon till halv sju, gick min zombiewalk runt huset, halvsov på tåget till Malmö, satte mig i skolan och suckade och stönade. Orken fanns inte, viljan fanns inte. Ville bara hem. Men så kom Frida och frågade om jag ville hjälpa henne med en slingkund och visst ville jag det! Då MÅSTE man ju jobba! Kan inte bara sitta och glo. Så hela förmiddagen höll vi på med det projektet.

Efter lunch hade jag lite mer kraft så då rullade jag permanent på en docka innan Joels syster Anna kom till salongen för att bli färgad! Blandade hälften 5/75 och hälften 4/75 (Wellas färger), resultatet blev kanon!

Har som vanligt färg överallt efter jag hållt på med det.

Gick in på Pressis på vägen till tåget och fick mig ett skratt som vanligt. Älskar personalen på Pressbyrån vid Malmö central!


En uppsättning jag, Camilla och Jeanette gjorde i skolan för några veckor sen!


Frank


Bonjour min petite blogg

Gårdagen bjöd på Kill Bill vol. 1 istället, sedan var jag så trött att jag föll i koma. Idag fick jag med mig tre dansfilmer hem från stan: You got served, Stomp the yard och Center stage Turn it up. Kände att jag behöver lite inspiration inför vårt mastodontpass i morgon, då blir det hårdträning från kl 13 - 20. Vet inte hur jag kommer klara det men det får gå.


Fredagsmys

Har varit på Posten och sagt hej till herr Löfberg och mr Ågren. Man saknar dom lite :) bara lite... Slirade inom Kvantum och haffade en Ben & Jerry's Cookie Dough, så ikväll blir det fredagsmys! Senaste LOST och så ska jag nog se klart ANTM 13. Vad ska ni göra?


Ågge och Linkan.


Thank you, Tarantino

Alright, om vi ska gå in på min hyllning till mr. Tarantino kan vi hålla på hur länge som helst. Egentligen ville jag bara säga att jag älskar honom, och framför allt Kill Bill. Den gula boxen är to die for. Innehåller visserligen inte alla hans verk, men resten finns i hyllan. LOVE! Pulp Fiction är ju oxå fantastico.


Petra Al Fakir


Fast blev jag när jag hörde de första tonerna till This is who I am. Hade väl en liten kändiscrush då med. Sedan lugnade det ner sig. Astronaut var bra. Men nu när han är så på tapeten igen är jag mer förälskad än någonsin! Ignore This har spelats om och om och om igen i min iPod, till och från skolan i princip varje dag. Och jag tröttnar aldrig! Hittar nya favoriter hela tiden. 4 o'clock, I'm so happy, Part of it. Och så vidare. Han är fantastisk, herr Al Fakir och en dag ska vi gifta oss, tänkte jag.

Mr. Moon

2002 var året då min vän Pierre introducerade mig för Mando Diao. Och resten är historia, som man brukar säga. Jag har alla plattor, en DVD, sett livespelningar x antal gånger, lyssnat och nött ut, haft paus, lyssnat igen och fallit tillbaka. Jag älskar dom helt enkelt. Allt är så rätt med Mando.


Back in reality

Är tillbaka i civilisationen nu, AKA skolan. Har varit en skitdag utan inspiration allt. Rullat en murstenspermanent, en korkskruvspermanent och haft en damklipp i salongen.

Hade hellre legat hemma och glott på Melrose Place men jag har redan sett de 17 avsnitten jag missat, så nu får jag fortsätta följa det veckovis. Älskar Jonah, han är så HEEEET!


Melrose Place

Igår slog det mig plötsligt att det är ett ypperligt tillfälle att ta igen nyversionen av Melrose Place som jag helt missat att lägga in i mitt fullspäckade schema. Har plöjt några avsnitt och gillar det, men ingenting kan slå originalet. Synd att Sidney inte var med mer.


ANTM 13 petite

Har säsong 13 av Americas Next Top Model på burken och plöjer igenom. Det finns inte så mycket annat att göra när man är sjuk. Hittills tycker jag Bianca är hemsk, ut med henne! Börjar tröttna på Tyra Banks med. Ok, var ett tag sen jag började göra det, men ändå.


Channing Tatum

Channing Tatum, du dödar mig!


Alice in Underland

Mina förhoppningar var alldeles för höga gällande denna filmen. Jag fullkomligt ÄLSKAR den tecknade originalversionen och trodde från början att Tim Burtons filmatisering skulle bygga på den, alltså att handlingen skulle vara densamma, men när trailers och posters lanserades förstod jag ju att så var inte fallet. Visst är tanken rolig att Alice återvänder till Underlandet men filmen är så sjuhelsikes grå att man blir deprimerad!

Nu räddar ju Helena Bonham Carter hela filmen så det funkar. Johnny Depps insatser var väl inget att hurra för. Är lite trött på hans lustiga karaktärer nu, han har ju gjort så många bra att dom inte går att slå! (Edward Scissorhands, Jack Sparrow, Willy Wonka.)


Överlag kändes filmen lite som Sweeney Todd, mina förväntningar var svinhöga och filmen vägde inte upp till dom. Trisst, men så är det ibland. Den var såklart ändå sevärd och jag kommer säkert ge den en chans till om jag känner mig själv rätt.

Men en hyllning till Tim Burton som ändå är en fantastisk filmskapare och en av mina favoriter. Tack!

 


Lost in LOST

Jag både älskar och hatar LOST. Jag kan absolut inte slita mig från serien fast jag egentligen skulle vilja, för jag hänger inte med särskilt mycket. Nu är vi ju inne på säsong 6, den absolut sista säsongen, och för tillfället känns det som att manusförfattarna bara hittar på en massa för de vet inte riktigt vad de vill berätta egentligen.

Okej, vi vet nu att rökmonstret är allt det onda, och om han (jag säger han eftersom han är personifierad i Locke) lyckas ta sig från ön vore det samma sak som när Pandoras ask öppnades, typ. Har jag rätt?

Men vad har vi mer fått reda på som vi undrat över i fem säsonger? Inte särskilt mycket va? Vad är riktiga livet, vad är parallella universum, vad är dåtid och vad är framtid? Jag hänger iallafall inte med i svängarna.

MEN. Fan vad jag älskar det. Kan någon bringa klarhet så gör det gärna.

Hade jag haft tid hade jag satt mig ner och sett om alltihopa, från säsong 1 till slut. Då kanske man förstår mer. Någon som provat detta? Är det ens någon som fortfarande följer LOST?


Hurley är definitivt min favvis, men nån dom kan döda är Kate. Hatar henne.


Patient 67 och Shutter Island

Vilken segstartad bok! Efter att ha avslutat Lars Keplers Hypnotisören var Dennis Lehanes Patient 67 ett riktigt bottennapp. Men skam den som ger sig och efter ett tag kom jag in i den. Igår sträckläste jag halva boken och gillade den faktiskt. Den är ju jäkligt speciell och man har svårt att hänga med, men all and all rätt bra.

Bestämde mig för att se filmatiseringen, Shutter Island av Martin Scorsese. Jag kan förstå kritiken som filmen får från de som inte läst boken för jag ska erkänna att hade jag inte läst boken hade jag oxå haft svårt att hänga med. Gillade som vanligt inte att de uteslöt en hel del från boken men så blir det ju alltid. Helt okej om man inte har nåt bättre för sig.


RSS 2.0