tough choice

Fan vad allt går upp och ner. Mår alldeles fördjävligt ena stunden, sen leker livet, och sen dalar det som fan och så ligger man i skiten och krälar igen. Och värst av allt är att man vet, att allt egentligen skulle kunna vara så lätt. Men så vet man inte vad man kan säg till vem, vad som är rätt att säga eller om man ska våga plocka ut sitt hjärta ur bröstet och ge till någon annan.


smile like you mean it

have a very nice fredag allihopa everybody

Jobbat halvdag, shoppat med Majsie i postkläder, ska nu städa och sedan till Cats för romantisk dinner för två med M. Majsie alltså. Sedan vin. Och dons. Donsa donsa, natten lång.

Nu ska jag ta mitt nya läppstift, bra musik, och fram med dammsugaren. Tjoho!

PISSDAG

Rubriken säger allt. Helt jäkla värdelös dag. Fått jobba som ett as, inte kunnat pausa för att ens gå på toaletten nästan. Mensvärk från helvetet och så en släng PMS på det hela gör ju inte humöret bättre direkt. Och snön ska vi nog inte ens diskutera. Eller alla sniglar på vägarna (jajaja det är jättebra att man kör försiktigt, men ligga i 25 km/h på en plogad spikrak väg utan mötande trafik???)

Adjö och gonatt säger jag bara.

on and on and on she goes, on and on and on she goes

Nämen tjenare! Fy fan vad livet knallar på, man hinner ju inte med! På sistone har jag hunnit med lite grann iallafall, nämligen x antal partykvällar med tjejerna, jag har skaffat ny hårfärg, trallat med till Håkan Hellström i Lund och framöver blir det klassfest, Johnossi, Berlin och Norge innan julen står för dörren. Fy fan så bra!

Ville mest tillägna detta inlägg till mina vänner. Som jag älskar er! Tänker inte namedroppa, ni som känner er träffade - sug åt er som tusan!

Sen kan vi fira att jag får tillbaka 3000 spänn för mina Acneskor som gick sönder. Hurra! (Jäkligt fail dock att S/S10-upplagan inte finns kvar och endast en liiiiite fulare variant nu finns att köpa.)

Just nu är jag mest sugen på en DJ-utbildning i GBG. 14 dagars. Julklapp kanske?


icons

Vilka är dina idoler? Mina är

Elin Kling
Josefin Crafoord
Ronny Svensson

så nu vet ni det! Hej







Hej

Ett par ostmackor på det här så är kvällen gjord! Idag har jag inte åstadkommit mycket, men det känns ändå helt okej. Klippte Kalle så han blev stilig o fin, och nu trollar jag bort mig i LOST igen.

Har ingenting att säga och vill inte ha nåt sagt så, bye bye.

RSS 2.0