pictures!

NU JÄVLAR SKA NI FÅ BILDER! finns ännu mer på FB.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
okej nu dör min dator snart, håll till godo på fb. OCH ALLIHOPA (utom plän som lyder mig och är snäll) KOMMENTERA FÖR BÖVELEN. är ju för er skull jag jagar upp internet. puss

blogging from apple store @ westfield.

vart internet lar ligga nere minst en vecka till. alltsa jag DOR! detta ar riktig avvarjning for mig. ar just nu pa apple store (som ni ju redan last i rubriken) och uppdaterar mig. tyvarr fortfarande utan bilder!
.
min plan imorn pa min lediga dag ar att ta med min egen dator (PLUS BILDER) och hanga pa biblioteket. hade garna tagit ol i solen med nagan oxa, men alla jobbar. bol.
.
angaende mitt jobb. ar pa ett stalle som heter ora salon. har fatt jobb tills vidare (kontraktlos i tre manader, sen far vi se). lonen ar dock piss och shit sa jag ska fortsatta soka mer jobb aven om jag trivs jattebra dar jag ar nu. man maste ju kunna overleva!
.
hej svej leverpastej!

internetlös.

hej lovers! har inget internet i nya lägenheten (som förövrigt är jätte fin!) så jag får surfa på min iPhone på jobbet. har massor med bilder att lägga upp så fort jag kan! snälla kommentera lite så jag har nåt att se fram emot nästa gång jag loggar in! saknar er mina små grisar. puss!

"petra, you look very pretty today."

absolut ingenting av det som händer eller rör sig i min hjärna för tillfället är barntillåtet. jag menar: bloggmaterial. går lixom inte att skriva om sånt här. men, another galen night @ defectors!
.

en helt vanlig kväll in da huuuud.

.
.

"say that piero only cut my fringe"


ho ho.


mitt nya hem.

gör mig hemmastadd hos josefin, min nya kompis. är ju hemlös ett tag nu, så vi ska spoona i hennes lilla krypin. tur min hosta (nog) är bättre. knappt sovit inatt så behöver en god natts sömn nu. börjar 12:30 imorn. ja, på en salong där jag har trial week. hoppas verkligen jag får jobb där sen, älskar stället! massa italienare som charmar sönder mig och kallar mig daaarrrrrrling och frågar hur jag mår när jag hostar. blev dessutom kär i en kund idag. DOG verkligen. jag shamponerade honom så jävla bra så han borde friat på direkten. men inte fått nån ring än...
.
mitt hår är kaos. vad ska vi göra? massimo på salongen ska göra nåt i veckan sa han. piero ville hitta på nåt han med. josefin och jag har oxå planer (josefin är frisör och make up artist). we'll see!
.
.

söndag.

ligger i sofforna och slappar och tittar på the hangover med pojkarna och cissi. kommer bli tomt och testosteronfattigt utan män omkring sig.
.
tycker städteamet kan bli färdiga snart. känns som dom aldrig blir klara! jag vill sova.

sorry.

förlåt för dålig bloggning. har mest legat deckad i helgen. men, hade ju min trial day på toni&guy i fredags. det kändes bra. trevligt team. dom ringer mig imorn om besked. då ska jag även börja min nya trial på en annan salong i stan. i fredags ringde dessutom en kvinna från ett annat ställe där de söker en stylist (klippning) så jag ska nog dit och provklippa i veckan!
.
i morse fick vi gå upp tidigt. städpatrullen invaderade huset klockan åtta. de lär antagligen vara här hela dan. förhoppningsvis kan man vistas i rummet ändå, har verkligen ingen ork till att ta mig ut. (förutom för att köpa mat och hostmedicin, hög prio på det idag...)
.
har hittat en skateboard vi ska ta med oss i flytten. hoppas jag kan lära mig.
.
bild från embassy förra helgen!

framsteg.

yeay! min intervju idag gick jättebra! dom vill ha dit mig på prov hela nästa vecka! dom verkade impade över att jag lärt mig både klippa och färga, det är väldigt ovanligt i england, här kör man på antingen det ena eller andra. det verkar som jag får chansen att avancera här ifall jag visar mig duktig på lektionerna (en dag i veckan) - och jag är ju bäst! kändes som ett skönt team, managern är italiensk, rätt snygg. (man, såklart. frisör är ett högt uppsatt yrke bland män i england.)
.
imorn blir det alltså provdag hos T&G. får se hur det känns. just nu lockar faktiskt den andra tjänsten mer, även om T&G är freakin' TONI&GUY. men nu ska vi inte hänga upp oss på labels.
.
är fortfarande lite kass. ont som satan i halsen. ska lägga mig o vila och hoppas bli frisk imorn.
.
mysredo.

assistant.

mår illa efter att ha tittat på BB där de åt surströmmig / spydde. fy fan.
.
idag ska jag på en intervju igen, för ett assistant job. ska put on my face, sen drar jag. har målat naglarna med depends top coat, kunde inte bestämma mig för en färg. vet dessutom inte om jag får ha färg på naglarna när jag ska jobba på T&G imorn, dresscode där är black and white! (fyfan vad tråkigt.)
.
.

aouch.

men nä. nu blir jag oxå sjuk. känner mig febrig, snorig och har lite ont i örat. jäkla emelie, den smittbäraren. har dessutom mensvärk så livet är ju inte awesome ikväll. blir ett 90210-avsnitt till ikväll sen ska jag sova. gonatt sweeties!

interview.

då var intervjun hos TONI&GUY avklarad. var lite rädd att jag satt på fel buss, men kom till slut rätt, busshållplats rakt utanför dörren, sweet. medans jag väntade kom en liten söt hund fram och lekte med mig, hämtade den ena leksaken efter den andra. gissar att det är ägarens hund, eller nån annan som jobbar där. supersweet! intervjun gick bra, dom ville jag skulle komma på try day, kanske på lördag, och visa vad jag kan. kruxet med denna tjänsten är att jag måste "börja om från början" för att skolas in på T&G-vis. men once your in, då jävlar. vi får se vad som händer!
.
körde all black, ett säkert kort, med rött läppstift, röda converse och röd skinnjacka.
.
påväg hem.
.
detta är huset vi bor i just nu. vänstra dörren. trisst att flytta.

T&G

hjälp! det ringde precis en man från TONI&GUY. jag ska på intervju imorn. jag dör jag dör jag dör. håll era tummisar så dom sprängs! hjälp. och JIPPIE!

tuesday.

livet är inte bara en bädd av rosor. i söndags hade jag en riktigt dålig dag. lite småbakis, seg, ingen ork att göra nånting, och jättemycket hemlängtan. var lite ledsen ett tag, men det har lagt sig igen. saknar mammas kramar och franks gos. vill borra in ansiktet i hans päls, känna hans kropp vibrera mot mitt ben när han spinner som ett tåg om nätterna. men, det går över. man har sina ups and downs.
.
idag har jag iallafall ringt banken för att få ett statement (behövs till nya lyan) och även fortis fastigheter som ska skicka en referens till vår landlady att jag är en bra hyresgäst. saker och ting utvecklas. även min förkylning. idag känner jag mig helt död. har ont i halsen, är snorig, och fryser. jippie. men jag ska försöka ta mig i kragen och åtminstone gå ut i shepherd's bush med mina CV. annars är planen kensington och notting hill. we'll see.
.
hoppas ni mår bra där hemma. ett livstecken vore inte fel. vad hände i helgen? give me some gossip please!

job hunting.

igår var jag och cissi på jobbjakt till mig. vädret var helt sinnessjukt underbart (iallafall mitt på dan, framåt eftermiddan blev det lite kyligare.) fick lämna CV på en del ställe, på vissa ställe skulle jag kontakta huvudkontoret, och på ett ställe fick jag en intervju! inte hoppa i taket nu, det är bara ett assistant job. alltså - shamponera, hämta kaffe, föna hår mm. men, det är alltid nåt, jag behöver ju pengar, och det är åtminstone i rätt branch.
.
här får ni lite pics anyway.
.
.
.
converse ON.
.
måste gå på musikal!!
.
köpte snogs! frozen yoghurt med valfri topping, jag tog färska hallon, cissi tog orios.

night out.

sorry för dålig uppdatering. här kommer lördagen:
.
tacodinner för att fira cissis b-day! (som på riktigt är idag)
.
DJ Em.
.
cissi behöver hjälp att hålla ögonen öppna när man tar kort.
.
.
.
.
@ Defectors. sen drog vi vidare till Embassy där kameran hamnade i garderoben. sorry dudes. x

frank.

shit vad jag saknar frank. det är helt jäkla sjukt. min älskade älskade elling.

hello baby.


Notting Hill.

det är uppfriskande att bo med människor som vill ut och röra sig. speciellt för en soffpotatis som jag. idag var vi ute och gick i nästan tre timmar. bland folk, på tysta gator, överallt. portobello road, notting hill. in love. (kär i london.)
.
.
.
.
.
.
.
.
körde sjukaste klädkombon idag. en tjej från LONDON COLLAGE OF FASHION streetstylefotade mig. den här staden upphör aldrig att förvåna.
.
.
tyvärr vägde portobello road inte upp till mina förväntningar. men min fantasti har ju utgått från den fantastiska filmen sängknoppar & kvastskaft. tyvärr såg det inte ut såhär på gatorna idag:
varför funkar det inte att bädda in klipp längre? klicka på länken iallafall. ni blir inte besvikna.

Defectors.

igår gick vi ut och pubade lite med de svenska tjejerna. hade as roligt! medellängden på mansfolket igår var dock 150 cm så det var ju mindre kul. HA HA HA. bilderna får tala.
.
.
våra nya vänner emmelie och josefine!
.
.
.
.

+12c och sol

emelie och jag gick på utflykt idag. i westfield, igen. annars har vi degat i soffan med kill bill. helt okej det med.
.
inne på make up store träffade vi två svenska tjejer som vi ska ut och dricka med ikväll! man dras till varandra när man hör att nån annan snackar svenska, men det är härligt! ska bli roligt :)
.
ser ni? jeansjacka och skinnjacka! OCH VI VAR VARMA. alltså älskar det.
.
nu ska vi färga emelies hår + knäcka en vinare. SKÅL!

skype.

har skypat med min älskade emsa ikväll. KÄNNS FANTASTISKT! för hennes skull ska jag blogga ännu bättre. därför får ni två iphonebilder. ok, den ena är en egobild, men den andra är på en park där jag och cissis kompis klara fikade i tisdags när vi utforskade stadens gator.
på en parallellgata till oxford street hittar man lilla soho square gardens. perfekt för att komma ifrån londons brusiga stadsliv för en stund.
älskar att läppstiftet blev lite orangeaktigt på denna bilden. ska nog införskaffa mig ett sådant snart. GOOD NIGHT!

up and running!

okej, har gjort mitt första frisöruppdrag i london! färgade håret på aaron. han hade typ 10 gråa hår som han ville bli av med. lite svårt att förstå hans engelska, o jag pratar ju säkert inte heller hundra, men vi tog oss igenom det. najs bajs. ett steg närmre bekantskap med aussikillarna!

mission half accomplished.

har skaffat ett kontantkort! (skriver mitt nummer på FB ladies and gents.) resten blev inte av. blev alldeles för tagen av allt, speciellt två främmande kvinnor som kom fram och började prata med mig, den ena alldeles för fort och den andra kunde jag tyvärr inte hjälpa. men kul! brittisk engelska är helt galen. aussienglish oxå. nu äter jag couscous-sallad som cissi gjorde till mig igår! TACK!

uppdrag.

hejsan allihopa everybody! idag har jag ett par viktiga uppdrag att utföra. jag ska ta mig till westfields köpcenter (ligger några kvarter bort) och fixa engelskt kontantkort. ska även köpa ett par löparskor och en hoodie. här är askallt i huset. så next stop - the streets of london!

DJ?

okej jag kanske inte alls ska vara frisör. jag kanske ska vara DJ? love the sounds i'm making right now.
har träffat alla i huset nu. verkar vara trevliga människor.

back in bed.

har jobhuntat idag, nu är jag slut som artist. krypit ner i sängen för en stund. ska slänga ihop lite käk innan jag ringer hem och pratar med mamsi. saknar min skitkorv frank. ÄLSKADE UNGE.

appartment.

nu börjar jag bli nervös. ska på lägenhetsvisning om 15 minuter. ikväll ska jag och cissi titta på en annan lägenhet oxå, och ännu senare ska emelie oxå följa med på en. HÅLL ERA TUMMISAR.

greetings from london!

ja nu har man gjort sig lite hemmastadd. promenerat londons gator upp och ner idag. skaffat busskort och shoppat nödvändigheter på primark. dröjer nog innan jag går in där igen. KAOS.
.
annars allt bra. kommer nog börja gråta efter frank snart. känner mig lite snorig. emelie är jättesjuk. börjar bra. hej hej.

come what may.


det börjar likna nåt...

mer dravel om packning. har pregat ner asmycket i handbagaget, eftersom det får väga obegränsat. nu är stora väskan halvtom! WIN!!!!!!!!! fast har inte lagt ner mina teknikprylar än, men jag tror jag får plats med allt nu, och även ett par skor till! YES! update you tomorrow when i'm done. nu ska jag se en film eller nåt, tror inte jag kan somna än. bye!

merci for being you.

TACK FÖR IGÅR MINA VÄNNER! jag hade så himla himla roligt och är så jäkla tacksam för att ni ville dela en sista vild och galen natt med mig! idag gör sig huvudvärken påmind hela tiden, ingenting hjälper, speciellt inte alla måsten jag har. men skiter i dom just nu, tänker på gårdagen, alla fina människor i mitt liv och sover en stund. älskar livet just nu. PUSS
.
mina nästan minxade naglar. depend nr. 041.

chillin'.

sitter och chillar i min säng. tittat på senaste BB. ska ta ett sista ryck med städ etc. innan mina flicks kommer ikväll. hinner nog med en PN innan. powernap alltså.

problems.

nu har jag verkligen problem. har inte packat allt och är redan uppe i 18,5 kg. handbagaget får visserligen väga hur mkt som, men ändå. den väskan är ju liten. får lämna hemma en del frisörgrejer (tänger och sånt som inte är nödvändigt), tre par skor jag VERKLIGEN vill ha med mig, två par shorts (där är vår - och jag ska stanna länge), osv. VAD GÖRA? får åka hem om en vecka med tomt bagage och fylla på. eller så får ni hälsa på så ska jag be mamma packa väska till mig. ha ha ha. usch. nej. det är inte roligt. gråter lite. hej då.

3 dagar.

absolut jobbigast just nu är att jag räknar ner tiden med frank. vi har tre nätter kvar tillsammans. JAG VILL TA HONOM MED MIG! min mysiga unge!
.
har börjat packa. kläder i halva väskan, frisörgrejer i halva, sen är det fullt. MINA SKOR DÅ?! fattar inte hur jag ska få plats. alltså, man kan ju prega ner en hel del, men man måste ju tänka på vikten oxå, 20 kilo är sjukt lite, speciellt när väskan i sig väger 5. fail.
.
imorn kommer mina fina kompisar hit. vi ska äta tacos, dricka vin, och förhoppningsvis ut och dansa!
.
idag har jag städat, det är rätt sugigt. borde fortsätta med det, och packa lite till. borde även skriva jobbansökningar + skriva ut dom, söka lite jobb, och tusen andra saker. men jag skiter i det och låter min magkatarr bli värre. tar livet som det kommer.
.
en viktig grej jag dock måste göra är säkerhetskopiera alla filer på båda mina datorer. så himla tråkigt.
.
ps. kom till postens 150-års jubileum imorn! grillad korv och fika ingår. puss!

UP.

och sen så får man ett samtal från en vän som dedikerar hela sin helg åt mig. "bara så du vet så är jag ledig, så planera in mig i ditt schema så vi kan ses." ungefär. jag blir så glad! fina fina kalle.
.
update: mannen skickar även ett sms där han skriver "Vet du! Efter vi pratade körde jag till polisen och skaffade nytt pass bara för att åka över och hälsa på så fort som möjligt haha :) Puss!" HUR BRA MÄNNISKA?!

too bad i got all worked up for nothing.


life sucks sometimes.

fick inte mitt livs roligaste wake-up call idag direkt. har en jäkligt dålig känsla i magen nu och undrar om man inte bara ska skita i allt. men när jag bestämt mig för att ta det här steget kan jag inte gå två steg tillbaka. fan. håll tummarna.

float on.

har funderat hur länge som helst på en tatuering. (typ hundra år, ni som känner mig vet.) emelie ska göra en i london. jag tror jag joinar henne. innan jag gör min dreamtat (som varit bestämd i flera år) börjar jag nog med en mindre. snällare. och FLOAT ON är ett favorit citat, om man kan kalla det citat. och en av mina favvislåtar heter så. och det är bara så bra. float on, lixom. vad säger ni? hittade dessutom den här bilden på tattoologist.
.
.
fast jag tänker mig varken samma typsnitt eller placering. men ändå.
.
här har ni låten. fantastico.

new old hairdo.

känner mig som hemma nu. älskar denna frisyr och färg på mig!
(såklart jag har randig tröja, vad trodde ni?)
.
SEX DAGAR.

RSS 2.0