brooklyn sun


min fina man var på tv idag. Dom kallar oss artister. måndagslycka.

crazy/beautiful

nu ska jag och frank titta på världens kanske absolut finaste film. crazy/beautiful. shit som jag ska gråta och bli kär.
(frank kommer missa filmen, han ligger o snarkar nu)

tredje vita helgen.

hej mina små skruttisar. hur mår ni? själv fryser jag. jag har varit på gymmet och svettats, men nu fryser jag. har ätit en god thaigryta mamma gjort ikväll, så nu brinner mina läppar lite. frank är asjobbig. jag har ont i tårna. (jävla bölande om dom där tårna!) mina fina flickor emsa och majsie ska till malmö ikväll, men jag är hemma. känns OK att vara hemma, men fail att inte umgås med mina hjärta. men imorn ska mamsi och jag till väla, så då gäller det att vara pigg!
senare ska jag klippa lina, camilla och agust. och ännu senare träffa lisus! the girls ska gå ut, jag jobbar på söndag så jag går nog inte ut. håller mig nykter och städad, kommer slockna tidigt. tänkte klämma in en träning imorn med, hur fan hinner jag det? när dom andra går till harrys kan jag gå till 24. hahahahahaha.
.
.
fan. det är ju en bra idé.

apple in my heart, pretty please.

när man ändå har både iPhone och MacBook borde man ha iPad oxå. (varför inte lixom.) är med och tävlar om en hos Dennis! håll era små tummar nu!

tå-update.

som ni ser, helt normala fötter. dock öm i tårna idag. inte konstigt så som det grävdes igår. var ungefär som att gå till tandläkaren. isch. har btw vänt upp-och-ner på datorn för att fota med webcamen, därav lite lustiga bilder. hursom, tåstatus helt ok.
.
för övrigt, inte tränat sedan i måndags. riktigt uselt. (springer visserligen i trappor 2h/dan men ändå). orkade inte i tisdags, kunde inte igår och ikväll hade jag pissont i huvudet, och öm i tårna SOM SAGT, så jag skippade det. funderar på att straffa mig själv om jag inte tränar imorn. vad säger ni, har ni nåt straff-förslag?

fotvård.

här ligger jag i sängen och tar det oförskämt lugnt.
idag har jag varit på fotvård. jag har alltid nageltrång. jämt. på många tår. mest stortårna. på sistone har det varit olidligt, jag har ont hela tiden, stöter jag emot tån vill jag gråta. har jag trånga skor vill jag gråta. i slutet på jobbdagen vill jag gråta. så jäkla ont det gör. men nu, nu ser jag ljuset i tunneln. hoppas jag. ska nu börja gå på fotvård regelbundet.

(ps. mina fötter är inte "äckliga", som man kan tänka sig när man har fotproblem. de gör bara jävligt ont.)
blir det inte bra, kan jag bli tvungen att göra en operation. vill helst inte det. aj.
såhär ser mina tåsisar ut nu:

ready for majsies birthday dinner.


vilodag.


Dag 14 - vad hade jag på mig idag?

as usual hade jag min arbetsuniform på mig. började iofs dagen i min gröna morgonrock. när jag slutat jobbet hoppade jag i svarta träningsbyxor, svart tröja, en större vit och blå tröja över det och så på med springskorna. skit kul alltså.

Dag 13 - den här veckan

årets tredje vecka. jobb 11-19. i övrigt:
måndag - träning med emmy
tisdag - träning själv
onsdag - springa
torsdag - blir nog vilodag...?
fredag - träning med emmy
lördag - ta ur linas löshår + klippa, även klippa camilla. sedan till majsie för 20-års middag och pyjamasparty.
söndag - ledig! träffa lisus? träna? eller bara slappa.

Dag 12 - i min handväska

ska kanske fortsätta där jag slutade, eller vad säger ni, lovers? i min handväska alltså. brukar ju inte ha någon sådan med mig, men om jag har innehåller den alltid - plånbok, lypsyl, tuggummi och iPhone. min väska jag har på jobbet innehåller jämt vattenflaska, extra strumpor (på vintern när man blir blöt av snön) och även här plånbok. inga roligheter alltså.
.
ska jag ut o svira ser jag till att ha cash ute, läppstift i nån grann färg, och en sån där liten borste till ögonskuggan, om den skulle "kleta sig". ni vet.

nya petra är här för att stanna! (?)

har varit ute och sprungit. JA NI HÖRDE RÄTT. ni som känner mig vet att detta händer ungefär en gång på tre år. det var inte långt, och det var inte snabbt, men jag sprang! och jag ska fortsätta springa. är så jäkla pepp nu! det är ju synd att man inte är någon superbloggare som (uppenbarligen?) alltid har en fotograf med sig och kan få bildbevis. men ni får lita på mig.
.
imorn ska jag upp klockan 06:00 (när jag börjar 11!) för att dra till gymmet med emmy. vi är helt loco men jag säger det igen - det är så jäkla gött!

to the gym!

förra veckan blev det träning fyra gånger och denna veckan ska jag inte va sämre! så nu bär det av till gymmet! LATER SKATER.
bild på den snyggaste kvinnan i världen.

grey's anatomy, back on track.

hade helt missat att grey's startat igen efter julen. såg två avsnitt i helgen. kan säga att jag grät (här med). det börjar bättra sig. har varit lite sisådär ett tag. men nu jäklar är det igång igen!
She's my person. If I murdered someone, she's the person I'd call to help me drag the corpse across the living room floor. She's my person.

love and other drugs.

kan man annat än falla för jake gyllenhaal? undrar jag. anne hathaway är ju inte lite snygg oxå. fin film, jag grät. och det är alltid ett bra tecken från min sida. se den. och njut.

let's fjanta!

ja men det där dansprogrammet på fyran, är ju rätt fjantigt. skitsamma, kollar på det ändå.
.
igår var vi på gymmet igen. och jag gillar det! imorn blir det dags igen. och kanske på söndag med. ikväll blev det nämligen pizza till middag och njaaa, det är väl inte toppen om man ska bli fit.
.
funderar på vad jag ska hitta på med mitt hår. vänder mig till mitt orakel agyness. vad säger du, kära fröken deyn?
.

vilodag.

sånt kan man behöva ibland. så nu blir det fotbad, LOST och förhoppningsvis mys med frank. troligen inte, men ändå.

off to the gym - igen!

ja men ska man satsa är det lika bra att göra det på riktigt. nu ska jag möta emmy. later skater!

en oskuld ska tas.

hey allihopa everybody. idag ska en oskuld tas, nämligen min gymoskuld! ja jag skaffade ju kort för några månader sen men har inte släpat mitt feta arsle dit. ikväll är det dags! men först, en liten powernap!

den där lisa är allt bra rolig hon.

jag: asså bara kolla hans kropp!
lisa: VAD SA DU?!
jag: kolla hans kropp.
lisa: jag trodde du sa att du va kåt. DET ÄR JAG!

last night.


meeting my darlings.

Idag har jag varit o klippt mina stammiskillar, Mika och Isak. Jag har även städat, tonat håret och snart ska jag träffa Emmy och Emma innan vi drar till Cats och käkar med dansen! Sedan ger vi oss ut i natten och dansar.
Vad gör ni ikväll?

off to work


no life.

idag har jag jobbat, haft skypedejt med carro och tittat på tre kronor. klimax har precis blivit förlamad. youtubade lite intro, och det jag minns från när jag var liten var introt till säsong TIO! herre vad jag har att ta igen. men i love it. küss.

when you're smiling i get goosebumps all over me.

.

tjugotio.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag tog min frisörexamen!
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Antagligen inte.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Min brors nära vän Tom fick en son (och gifte sig!)

4. Dog någon som du kände?
Nej, tack o lov inte.

5. Vilka länder besökte du?
Cypern och Tyskland.

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Ett frisörjobb och en man!

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
2 september, när jag tog examen!

8. Vad var din största framgång 2010?
Även här, att ta min frisörexamen.

9. Största misstaget?
Att skaffa gymkort utan att använda det...

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Skadade foten rätt rejält under Hässleholmsfestivalen... HAHA!

11. Bästa köpet?
Är väl min Cypernresa!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Skor och mat.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att det var en förjäkla härlig sommar för en gångs skull!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Keep on walking. ELLING!

15. Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat kanske?

16. Vad önskar du att du gjort mindre?
Önskar att jag gått hem och lagt mig när jag inte haft roligt längre (när man varit ute) istället för att komma hem klockan fem och undra varför.

17. Hur tillbringade du julen?
Med familjen + Wideståhl.

18. Blev du kär i år?
Blev förälskad ett par gånger.

19. Favoritprogram på TV?
90210, Gossip Girl, Glee och Grey's Anatomy.

20. Bästa boken du läste i år?
Måste nog säga Marian Keyes "En förtjusande man" för den var så jäkla rolig!

21. Största musikaliska upptäckten?
Robyns återuppståndelse!

...

imorgon blir det tillbaka till jobbet med en packe näsdukar och en flarra hostmedicin, springa gata upp och gata ner och så till slut alltid undra vart livet är påväg. jag minns när jag förra sommaren grät ögonen ur mig för att jag inte kunde gå min utbildning. för en sån sak som pengar. hur mycket jag verkligen ville göra det, inte stanna på posten. så när jag kunde börja, när jag kunde starta ett nytt liv, så slutar det ändå med att jag drar på de marinblå jävla kläderna varje dag. trycker ju för fan ner mig själv i skiten. till vilken nytta?

planer.

nej men om man skulle ta och boka sig en resa till new york?

dagens mums.

joel kinnaman
logan marshall-green

sad girl.

idag var det dags att jobba igen. ja, jag var ju faktiskt ledig igår, så jag ska inte klaga. blev dessutom tvungen att köra ner till malmö så jobbade till 18 istället för 16. har suttit i en bil 7.5 h, ÄR AS TRÖTT och har ont i rygg/nacke :( böl böl böl.
.
känner mig dessutom sjuk. böl.
.
nuuuuu ska jag iallafall fortsätta med LOST! ciao
.

RSS 2.0