Säg hej till publiken!



Säg hej till min nya frilla! Undercut deluxe, bottenfärg i 6/57 (Schwartzkopf), längderna 8/77. LOVE IT! (Mer kopprigt i dagsljus.)


GOSSIP GIRL

Det är mycket säsongsavslutningar på G och jag har nyss bölat mig igenom GG. Kan. Inte. Fatta. Det. Upplevelsen var i likhet med när George skrev 007 i Merediths hand. Jag skrek inte rakt ut ikväll men kunde lika gärna gjort det. Fan fan fan fan faaaaan.


90210

Jag gissar att det nyss var säsongsavslutningen av 90210 jag såg och WOW, FAN och JÄVLAR I HAVET vilken avslutning! Shit pommes och jag vet inte mer vad jag kan säga! Vill ha säsong 3 nuuuuu!

Behöver jag säga att Liam är halva nöjet med serien?

MUSiC!

Inom tio dagar ska jag lyssna mig in på Mews senaste platta, Familjens nya och även The Hives låtar. Röyksopp kommer pumpas, Teddybears, Maskinen och bob hund får fräschas upp i minnet. Det vankas SiESTA! mina vänner!


GUDAR













Mina sugiga iPhone bilder, bättre än inget.


FY FAN VILKEN KVÄLL! Alltså njutningen som uppstod när John och Oskar drar igång Mavericks som förstalåt... Helt obeskrivligt! Bäst på hela kvällen var Roscoe, men allt var ju fan helt genialiskt! OCH JAG FÅR SE DOM IGEN OM MINDRE ÄN TVÅ VECKOR, OCH PÅ MIN FÖDELSEDAG TILL PÅ KÖPET!

Antagligen bara inbillning.

I wanted you five years ago and now I want you even more.


Impuls!

Läste på Fejan att Sara ska se Johnossi ikväll och genast bestämde jag mig för att det ska banne mig jag oxå! Jag, Lisa och förhoppningsvis Sandra drar ner till Lund och rockar. Ska du med? KOMSI KOMSI!

Mmm...

Hade lätt kunnat hångla med honom igen.

Carrie and Mr. Big

I feel like, I'm back in your life, and nothing has really changed.


Projekt

Har fnurlat med projektet idag. Har nog hittat en lokal nu iallafall! Börjat kolla försäkringar o skit, men det blir ju mer klarhet i det efter måndag då vi har föreläsning med LRF och Swedbank. Mitt visitkort är typ klart. Ska kontakta Wella i dagarna tänkte jag. Känns som det är på G nu.

That's all folks.

First day in school, typ.

Idag har jag knallat runt i tights, jeansskjorta och knut i håret. Vissa dagar orkar man inte, och att det va första dagen i skolan på hundra år kändes. Hade en herrklipp och en damklipp. Var hemma sent, skulle ut och motionera men det var så in i helvetes kallt att jag sket i det. Mös med 90210 och GG istället.

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa vidare på Det gud inte såg.

I morgon ska jag fräscha till mig och knäppa en dagens. Kanske.

RSS 2.0