Men are bullshit

I'm with Carrie Bradshaw.

.

SÅ BESVIKEN JAG ÄR PÅ DENNA DAGEN! Jaha men hej klockan är halv tio, vi åker hem vettja! Okej, jag kan dra nån annan stans. Men NEJ vi skiter i det! Asså. Jag har slutat förvånas. Men blir kul. När är nästa tillfälle till fest? Hm låt oss se... Jamen nån gång i höst va, mm kul. HEJ DÅ.

Make-up

Make Up Store var på besök på skolan igår och hade grundkurs med oss. Vi lärde oss färga fransar och bryn och så sminkade vi varandra. Det var roligt :) Egentligen skulle vi haft en kurs idag med men vi ska ha det en annan dag istället.

Regnet ställer ju till med en hel den för de stackars studenterna idag. Åka runt på ett flak i detta vädret kan inte vara någon höjdare. Klockan tre springer Andrea ut men jag vettitusan om jag ska med och titta, man ser ju inte så mycket ändå. Nöjer mig nog med att komma hem dit ikväll och äta och dricka, hö hö.

Showertime nu iallafall sedan på med min klänning som bara väntat på denna dagen LÄNGE. Hej!


Tramserier

Eftersom jag inte bloggat på ett tag, varför inte börja med att skriva om min katt!? JA! Honom har vi aldrig hört om förut!

Har en liten fundering. Hur kommer det sig att när Frank spyr är han pigg och alert och extremt busig bara en liten stund efter? När jag själv spyr orkar jag oftast inte röra mig på timmar, ibland dagar. Är det för att han är så liten eller för att han inte spyr pga. alkohol?

Äh, vad tramsigt det blev.

RSS 2.0