onödigt dravel

Har kommit på att jag är en mycket snuskig person. Jag tänker på sex hela tiden. ("Har du kommit på det NU?" tänker säkert Emma.) Jag pratar om det. Skojar om det. Men det är ju helt naturligt. Och trevligt (oftast.)

Snickesnackar med Lisa på fb-chatten. Jag gjorde ett uttalande innan som inte är helt sant. Jag sa att jag är så desperat att piratbrallan skulle kunna duga. Helt osant. Inga män av piratkaraktär här tack!

Vad vill jag ha sagt? Tja. Mina gamla män är på tapeten igen. Alltså, ni vet, man har sånna där "in-between-killar" när inget annat finns. Har mina två. Att man aldrig glömmer the past? Lägg det bakomflutna framför dig va Petra!

Himla farande hit och dit

Jag borde städa, men det är ju så mycket göttigare att ligga i sängen och glo på OC, am I right?

Drar till Cyprus nästa vecka, sen upp till Gbg veckan efter. Job-hunting continues. Göteborg är fint. Fina pojkar. Fin dialekt. Älskar Göteborg. Ska bli kul.

Känner mig lite febrig, men sånt är bäst att ignorera. Ska träffa Lisa imorn efter jobbet och på fredag blir det (förhoppningsvis) Helsingborg! Så längesen vi hade en galen utekväll där!


Bild på mig och Emelie från min examensfest!

Veolia är ännu mer intressant

Åkte hem igår. Med ett mycket gammaldags tåg. Det var mysigt, men rätt segt. Ringde Lisa. "Ingen snygging bredvid dig denna gången?" frågade hon. JODÅ! Luktade gott gjorde han med. Ville luta huvudet på hans axel men nä, så kan man ju inte göra. När jag skulle gå av i Hässleholm plockade jag på mig mina grejor och skulle gå förbi honom. Smidig som jag är lyckas jag komma åt spärren som fäller ner det lilla bordet på stolsryggen framför. Både mitt och hans! "HAHA, oj då, här var man smidig!" skrattar jag, och får honom att skratta oxå. Fin stund det.

MEN GUD! ÄR DET HÄR MITT LIV? Shit, jag är desperat. Men inte så desperat att jag tar piratbrallan, thank God. Piratbyxor är aldrig okej.

X2000 är alltid lika intressant

Ni vet det inte än, men sanningen är att jag är i Stockholm nu. På tåget upp satt jag mittemot världens heting. Hans ögon var helt sjuka! Jag chattade med Lisa på FB och berättade. Hon skrev "säg att du vill ha honom. i dej." MM DÄR SER NI, det är inte bara jag som tänker sådär!

Jag sa aldrig någonting, men det hade varit roligt.

RSS 2.0