jag är (typ) frisk!

mina utslag visade sig vara en allergisk reaktion mot penicillinet jag fick. verkligen skit kul. det slutade med sjukskrivning och en resa till sverige! så i torsdags kväll mötte jag en gråtande mamma på stationen och nu har jag nästan kommit in i livet på landet igen. min kropp ser betydligt mycket bättre ut nu även om det fortfarande är lite utslag kvar.
.
i söndags träffade jag mina favvisar emma och maja, då va jag glad! (lägg märke till mina utslag som syns igenom strumpbyxorna!)
.
frank är numera kung i hemmet.
.
mmmm, sommar...
.
i lördags...
.
.
.
nästan helt fäckfri :)

i'm sorry to gross you out but...

yesterday:
.
.
.
.
.
.
.
today:
.
.
.
.
well, as you can see i don't look my best these days... and it's only getting WORSE!!

since day one...

livet är fan underbart ibland. mycket omtumlande dagar (och nätter) på senaste tiden. jag älskar det.
.

you made me smile today.

börjar känna mig lite bättre förutom en tryckande huvudvärk som pågått hela dagen utan att vilja ge med sig. antagligen en blandning av vätskebrist från mina tabletter och omväxlande väder. är så himla uttråkad nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. idag har jag sett tre nya filmer, ingen av dom särskilt bra (okej, jag skrattade som en dåre åt jackass 3d, men ändå...) jag vill göra nåt! men vet att jag inte borde. får helt enkelt hålla mig till helgen då josefins kusin adam kommer hit, it's gonna be INSANE!
.
.
var till och med ute en stund i solen idag efter jag fått ett telefonsamtal från en man som beordrade mig att njuta av vädret även om jag var sjuk. det var härligt, men till slut blev jag hungrig och gick och köpte jordgubbar och vaniljyoghurt - mums!

hospital.

har varit en vända på hospitalet idag. min doktor kollade verkligen allting. jag har ju tydligen nåt skräp i kroppen som inte vill försvinna, så nu har jag fått en vända antibiotika (penicillin) igen. jippie! det var antingen det eller att wait it out. men det funkar ju inte så nu är jag på piller och bed rest i 48 timmar. fy fan vad trååååkiiiiigt. jag vill jobba och träffa mina kompisar!
.
har iallafall handlat idag så nu håller jag på att laga lite mat, behöver näring!
.
.
måste göra något åt mitt hår snart. har luggen i ögonen. inte okej.

make up

hade ingenting att göra idag så jag knallade bort till josefin på make up store och blev totalrenoverad i fejan. rätt trevligt, synd bara att man ska gå raka vägen hem o lägga sig. (okej, vi gick faktiskt till abu zaad först och käkade arabisk mat och flörtade med personalen. ha ha ha...)
.
.
.
är FORTFARANDE förkyld. alltså har varit sjuk till och från i över sex veckor nu. blir så jävla trött på det. måste jobba oxå, känner inte att jag kan vara hemma, så jävla bull. vill bara bli FRISK.
.
en bra grej är iallafall att jag förhoppningsvis kommer åka till sverige om tre veckor! yeay!

så jävla TPL.


happiness a la mode.

.
emelie är i sverige och hälsar på. ebba har lämnat för gott. cissi är på jobbet. jag är ensam kvar i vårt kaos till lägenhet, tittar mig runt omkring och vet att jag måste städa snart. det är oundvikligt. jag hittar ingenting, och ingenting hittar mig. så, music please, here we go.
.
men först - bra nyheter... LISA HAR BESTÄMT SIG FÖR ATT FLYTTA HIT I HÖST!!!!!!! ALLTSÅ JAG DÖÖÖÖÖÖR AV LYCKA!!!!!! GLÄDJEDANS OCH LYCKODANS PÅ SAMMA GÅNG, JIPPIIEEEEEE!!!!

RSS 2.0