thursty thursday. nej fan, det är onsdag.

Har antagligen möss i väggen eftersom Frank sitter och glor och glor och glor på samma ställe hur länge som helst, kvällarna i ända. Rätt skönt för mig att han har någonting att göra, annars brukar han bara vilja busa och bitas.

Världens skitdag på jobbet idag. Mest pga. mensvärk i världsklass. Knappt kunnat stå upp, mått illa konstant och bara varit allmänt hängig. Inte helt optimalt att springa i trappor, köra bil och träffa massa folk. Men det måste ju göras det med!

Nu sitter jag med en påse godis och helt färskt Glee-avsnitt, så kvällen är helt okej iallafall.

i'm so bored in this town, take me away from here

DET TAR TRE Robynlåtar att köra till Röe. Eller, tre och en halv egentligen. None of them, Don't fucking tell me what to do, The girl and the robot och så lite Hang with me. Disco i bilen är bra fast man inte kan köra så fort pga rådjur, älgar och vildsvin. (Såg bara förstnämnda idag)

Blev färdig med Linas löshår idag och har även klippt Emelie. Tusen spänn rikare, HELT OK.

Imorn blir det Hbg-partaj! Jag och Plän ska inta Cardinals dansgolv och dansa kläderna av alla! Har helt sinnessjuka förväntningar men med den bruden blir det alltid bra så jag lär inte bli besviken.

Saknar Emsa. PUSS.


LL

förstår inte varför du var tvungen att komma och ta mig med storm och kyssa mig så det kändes i hela kroppen, mitt i siestavimlet till dålig tysk musik. så onödigt.

Cypern




























Halloween

Snart är det dags för årets maskerad, då Halloween närmar sig. Jag älskar maskerader! Jag tror redan jag vet vad jag ska klä ut mig till, och Plän messade för bara ett par timmar sen! Det blir bus i Helsingborg iallafall och vi slår förra årets crazy-ness, right?


Förra året

RSS 2.0