vad gör man när man legat hemma sjuk och skabbig hela veckan? man duschar och tar kort i photo booth!

.
nytt hela rubbet. shorts + tröja från H&M, strumpisar från mamma! <3
.
.
.

details.


set me free, leave me be.

ännu en dag hemma i bädden. jag är så himla uttråkad! idag söker jag jobb för fullt. jag älskar mitt jobb, men får för dåligt betalt. det är så himla trisst. så ja, nu håller vi tummarna att jag får nåt jag gillar minst lika mycket, men blir rikare på!
.
igår tittade jag på eternal sunshine of the spotless mind för hundrade gången. helt fantastisk film. "why do i fall in love with every woman i see who shows me the least bit of attention". ändra det till man istället för woman så har ni mitt liv framför er. blir så himla TRÖTT!
.
something always brings me back to you, it never takes to long.

and the nightmares came over me again.

börjar bättra mig. penicillinen hjälper! svullnaden har nästan lagt sig helt och jag är nästan feberfri. det har jag firat med att ta en dusch och klä mig i annat än pyjamas.
.
jag kommer vara hemma från jobbet imorgon oxå (idag är min day off så jag missar bara två jobbdagar, bra) och på fredag är det bank holiday pga. det kungliga bröllopet. så jag jobbar inte förrän på lördag. rätt skönt.
.
vad händer där hemma? hur var påsken?

latest news.

min lördag var helt skruvad. efter jobbet drog jag till defectors (själv) och drog två tequilashots. av många olika anledningar. det var ingen toppendag om man säger så. sedan köpte jag en flarra vin, drog hem till ebba och tittade på death proof och blev skit full. sedan drog vi tillbaka till D. alltså. det var en kaotisk kväll, so to speak.
.
sedan blev jag sjuk. fråga mig inte hur, men i söndags kände jag mig svullen i armhålorna (började redan lördag kväll) och ögonlocken var svullna, sedan blev det bara värre och värre. i måndags mådde jag piss. jag grät av smärta. på riktigt. hela min kropp gjorde så himla ont. hög feber och skit. fick penicillin som jag hoppas kommer hjälpa. men en riktigt gråtig petra har ni här! kul.
.

sweet little things.

det börjar återgå till det normala igen, sakta men säkert. idag blir det jobb och ikväll ska jag träffa izza och hennes familj! ska bli så himla roligt! en touch av hemma :) hoppas vi inte har några sena kunder så jag kan sluta tidigare...
.
hur är det där hemma? vädermässigt och så? här är det ju verkligen sommar. igår var det iallafall, riktigt hett och kvavt. idag säger BBC att det ska bli 24 grader och sol. faaaantaaastic!
.
maja du har fortfarande inte berättat ditt gossip...
.
någonting har hänt med mig. idag gick jag upp tio i åtta, fast klockan stod på halv elva. det skulle aldrig ha hänt i sverige. känns bra! nu har jag ju hunnit vara uppe i två timmar, tvättat, ätit frukost och sånt. nu blir det en dusch innan jobb.
.
wanna see some pics? here you go!
.
två veckor sen när lewis lurade i oss tequila och jag skulle jobba dagen efter...
.
.
.
göttigt käk på brick lane.
.
.
.

hej hopp!

har än en gång begett mig till mitt lilla internethak för att fördriva tiden. glen tittade förbi en stund oxå! har inte sett honom på länge så det var kul att snacka lite. han lyckas alltid få en på bra humör :)
.
annars suger allt jävligt hårt just nu. vårt hem har blivit invaderat av bed bugs, så just nu är där en man från pest control i vår lägenhet och sanerar. vi har fått tvätta ALLT och nu rengör han madrasserna. HOPPAS våra ovälkomna husdjur försvinner!
.
dessutom är mitt hjärta lite krossat. dumma pojkar. boys are stupid.
.
här skulle det komma en bild men det vill inte funka.

this is life.

det är väldigt svårt att blogga när man inte har internet. därför är här så tyst så tyst. när jag har tid på jobbet kollar jag facebook och min mail, that's it. ni får stå ut. vi lär inte ha internet förrän om en månad så.
.
på fejan har jag iallafall pepprat med bilder, bland annat på vår lägenhet! så enjoy!

min fina kompis!

här blir man så fäst vid de få människorna man lär känna. det är nästan lite läskigt. titta bara på mig och josefin. båda från sverige men inte så mycket mer. nu känner jag att london inte vore london utan henne! saknar henne varje dag! vi hade så himla roligt när jag bodde hos henne. galna kvinna! en vän för livet känns det som.
.

WIN!

haha, gissa vem som mailar med den sexigaste mannen på jorden! ha ha ha ha ha så gött att inte vara en fjant (alltid). det är det lilla som gör det. blev plötsligt en väldigt bra dag!

honesty is gold.

något jag verkligen älskar med den här stan är att folk säger vad dom tycker. jag vet inte hur många gånger jag blivit stoppad på stan av folk som vill säga hur snygg jag är, fråga var jag köpt min tröja eller liknande. man blir så jäkla glad varje gång!
.
själv är jag inte så modig än. i lördags var det en så jäkla sexig kille på salongen att jag trodde jag skulle smälla av. man får ju inte vara dum, så jag tog hans namn ur bokningssystemet (om min chef läser detta och google translatar: jag skämtar bara!) och letade upp honom på facebook. och skickade ett mail. varför inte? vad har jag att förlora? ingenting.
.
känner mig riktigt busig nu. och kissnödig. så nu vet ni det. hej hej!
.
miss my emsa.

we don't sleep when the sun goes down.

.
internet innebär spotify, och jag har då aldrig varit så beroende av det som nu. har i princip alltid använt itunes, men spotify har vunnit mitt hjärta. damn. nu njuter jag iallafall, på Eroma internetcafé. har min day off idag.
.
har varit på intervju på headmasters idag. dom ville dock ha någon med mer erfarenhet... både bra och dåligt. jag vill verkligen vara kvar på stället jag jobbar nu, och det kanske kan vara värt att vara luspank ifall man gillar sitt jobb och sina kollegor? tål att tänkas på.
.
annars då? jag vetti katten. händer inte så mycket. vad händer hos er? snälla uppdatera mig!
.
and i said shoot me if you really hate me, and then he shot me in the head.

blogging from apple store with iPad 2

hej hopp! ar aningens bakfull men har tagit mig till Westfield for att krama josefin och emmelie. men kan inte hitta toserna nagan stans. ikvall tankte jag o josefin dricka ol pa defectors. undrar om min mage klarar det... hej da!

senaste nytt!

hola amigos! har köpt internet en timme här hemma. jävligt onödigt kanske men vafan.
.
i torsdags kom izzas bror marcus hit med fyra kompisar, så vi drog till defectors och ölade på kvällen! förjäkla najs alltså. ikväll blir det galej någon annan stans så just nu dricks det vin.
.
min polare piero har åkt till italien :( kommer bli tomt på jobbet utan honom... dessutom åker or till israel nästa vecka. men dom kommer ju tillbaka, mina pojkar!
.
nej nu har jag inte mer o säg. tack för kommentarerna! blev glad. PUSS.

mina glasögon har kommit!

.

"i'll bring you some chocolate tomorrow"

så kommer leroy med snickers till mig! gulle! . är på jobb. var ute igår med marcus o co. trevligt! träffade glen! ååååhhh lilla glen. en sån kille skulle man ha.

RSS 2.0