seven days!

som i den fantastiska filmen Ringu är det nu seven days kvar av mitt liv. i hässleholm. firar det genom att titta på big brother och mysa med frank. äh, nu ljuger jag. frank är inte i närheten, han är ute och röjer nån stans i huset. hahaha, lögn igen. såg nu att han ligger under mig på mattan. jaja, där ser man.
.
imorn ska jag till frissan. (hemskt ord för övrigt, men så bra!) vad ska jag göra? hjälp!
.
(låtsas att jag inte har randig tröja på mig genom att svepa in mig i en filt. men eftersom vi alla vet att jag har ca 70 randiga tröjor så kan vi ta för givet att den sitter där. så förutsägbar är jag!)

dream on, dream on.

jag kan nog ha haft den bästa drömmen någonsin inatt. allt som är bra var med i drömmen. det var sol, hav, bad, stränder, alkohol, vänner, killar, god mat, musik. helt jäkla ljuvligt. det var som att allt hände på samma igång, i en härlig mix. jag tog ett dopp i havet (och simmade ut till piratskepp, åkte vattenrutschkana därifrån), mötte upp vänner på cyklar, tog oss till god mat (pommes) och äldre vänner. det var skratt och det var hångel och jag va så jäkla lycklig. mådde sjukt bra när jag vaknade, även om det bara var en dröm. blev på bra humör. tack för det!
.
8 dagar kvar.

9 dagar.

igår började nedräkningen på riktigt. då var det tio dagar kvar. nu är det nio. till vaddå? kanske några av er undrar. det lär ni få se.
.
nu ska jag rensa i bastun (min klädkammare). fast egentligen kommer jag nog dra igång en film istället. men vi kan ju låtsas. okej? så, nu går jag och rensar.

dör.

cp-trött. gick upp kvart i åtta. fixade sandras hår i tre (!) timmar. nu måste jag börja jobba tidigare oxå. fan. jag orkar inte. hade velat sova en stund innan jobb. huvudvärk. piss. hej då.

rutiner som fuckar upp mitt liv.

bissy bissy. det känns som att dagarna bara springer iväg. jag borde ha all tid i världen, men det har jag inte. det kommer alltid något annat ivägen (typ big brother eller så... he he he) men snart är det brådis på riktigt, så det gäller att skärpa till sig!
.
min nya rutin är att gå upp klockan 9, ta med datorn till köket, ladda ner senaste serierna medan jag äter frukost och kollar på biggest loser (heja shane!), sedan ska man ju titta på de där serierna, fast man egentligen borde städa, söka jobb, eller annat viktigt. men nä nä. serier först.
.
imorn ska jag iallafall ta hand om sandras hår klockan 8 (!!!!!) på morgonen. blir tufft att komma upp. så därför tänkte jag gå o duscha nu, sedan hoppa ner i en renbäddad säng och nana. mmmm, gött!
.
morgonpigg tjej.

Sanctum 3D.

säga vad man vill om grottfilmer och sånt, men jag satt som på nålar hela filmen! att man kan få en egentligen rättså förutsägbar film så spännande. SE DEN! sen att rhys wakefield som spelar josh är as het gör ju ingenting. se på dom armarna. han får gärna hålla om mig om vi blir fast i en grotta.
kunde skippat 3d-effekten dock. hajar inte hypen. kvalitén blir sämre och man blir bara förvirrad. plus att man får märken på näsan av glasögonen (märkte jag när jag stod i hissen påväg till parkeringsgaraget).
.
ok, efter jag sett en film brukar jag kolla på trailern. aldrig innan. trailern avslöjar alltid ALLT. så, titta inte på trailern till denna filmen (inte black swan heller btw) innan ni ser den. så länge ni inte vill paja den alltså, det är ju upp till er.

hairdo.

steg ett. värm plattången.
steg två. gör jätte"fina" lockar med plattången.
steg tre. spraya som en idiot. dra ut lockarna med fingrarna. spraya mer. klart!

part deux.


part un.


BOKAT.

nu är vi glada.

tradera.

har lagt upp en miljard (16) annonser på tradera. tänkte tjäna mig en hacka nu. hade tydligen 13 par skor som bara låg och skräpade.
.
någon annan som låg och skräpade var frank, men honom behåller jag nog ett tag till.
.

i am an indian.

inviger en skjorta jag köpte på solo för några veckor sen. 70% rea sitter aldrig fel.

howdy!

igår åt jag choklad med luftbubblor. hela denna veckan har gått åt pipsvängen, både mat- och träningsmässigt, så what the hell, tänkte jag. har känt mig konstig hela veckan. tror jag börjar få magkatarr över mitt liv. vet inte vad jag ska göra med det. så svarar kroppen med att inte orka göra nåt. känns ju bra...
.
imorn är det alla hjärtans dag, och detta är nog första året som jag faktiskt inte bryr mig. jag är inte glad, inte ledsen, ingenting. det är bara en helt vanlig dag. rätt skönt att ha accepterat det, efter 22 år.
.
EMMA NU FUNKAR DET INTE ATT GÖRA MELLANSLAG IGEN?!?!?!?!? WTF?!?!

testing.

okej. ska bara prova.

funkar?

kärleksmums.

det ser ut som solen skiner utanför mitt fönster, men faktum är att det snöar. jag är så nära på att gå under av vinterdepression att denna snön är mer ovälkommen än någon annan snö som någonsin fallit. (typ.) trodde ju våren var påväg! men nänä, nu väntar snö och minusgrader igen. kul.
.
idag har jag iallafall bakat kärleksmums som jag ska ha med mig till jobbet. tyckte det blev för mycket kaffesmak i glasyren, meeen man kan inte lyckas jämt.
.
ok, ironiskt att jag ler på bilden när jag skriver att jag är deppig? big fail där.

i'd say it always does.


evening ladies and gents.

idag har det varit fullt ös! började med en klippning och färgning hos josefine, en gammal klasskompis från gymnasiet. sjukt kul att få lite kvalitetstid! himla härlig tös. sedan hem för lite käk, en powernap och så off to work. kom hem, kollade på glee som äntligen är tillbaka! och sen såg jag mean girls 2. hahahaha, what a joke. eller alltså, den är ju typ exakt som ettan. men ja.
ok, låter väl inte asjobbigt men ändå. imorn blir det träning och jobb. later!
(i glee gjordes en mashup av thriller (michael jackson) och heads will roll (yeah yeah yeahs).

the social net(fuck)work...?

tänkte skriva allt vad jag känner och tänker men det är alltför förvirrande tillochmed för mig själv, så vi skippar nog det va. allt jag kan säga är att jag borde sluta snoka runt på facebook. blir ju förbövelen lite kär! (igen)

btw.

fjärde vita helgen avklarad.

black swan.

det känns som jag är inne i ett riktigt filmrus och ser alla filmer jag velat se ett bra tag. idag blev det black swan. satan vilken fantastisk film! förstår allas hyllning av den. natalie portman är genialisk som alltid, mila kunis imponerar (genom att inte få mig att tänka på jackie i that 70's show en enda gång) och glimtar av winona ryder sätter stämning. väldigt gripande film som alla måste se!

zumba!

jäklar vilken träningsvärk jag har! mest i benen och höfterna. var ju på zumba igår. har ni provat det? dog av skratt och svett. så jäkla kul! ska ta mig till gymmet för ett pass idag oxå, gäller att passa på när man har tid!

skiter i att det är lördag. nu går jag och lägger mig!

tänkte titta på black swan ikväll men är för trött. lägg märke till att jag inte har randig tröja! nån gång ska ju va den första. den jag har på mig är ett traderafynd från acne för 60 spänn.

127 hours.

aron ralston, jäklar vilken kille! okej, denna filmen handlar om honom och vad som hände när han var ute och klättrade bland några canyons i utah, usa. han föll och fastnade med armen under en sten och satt fast i 127 timmar. för att överleva fick han skära av sig armen. sjukt jävla asbra film som får dig att både skratta och gråta och undra hur fan man kan vara så stark.
läs om aron HÄR.

jäklar vilken pissdag.

en man har brunnit inne. hannahs pappa har gått bort.
men värst av allt.
för mig (och min familj).
henriks bästa vän tom har länge varit väldigt sjuk och i behov av ny lever. nu är han riktigt dålig och blir bara sämre och sämre. han har flyttats upp högst upp på transplantationslistan idag. henrik ringde nyss och var ledsen. mamma blev ledsen. jag är ledsen, men gråter inte än. men jag ber till gud, det gör jag faktiskt. (ok, NU gråter jag) finns du så rädda honom. han har fru och en liten son. dom behöver honom. min bror behöver honom. snälla.

hårfunderingar.

som frisör tänker man (jag) jämt på hår. inte minst sagt på mitt eget. VAD GÖRA?! undrar jag. är så jääääkla trött på det. fast, ena sekunden gillar jag det, nästa hatar jag det. blir inte klok på mitt velande. imorn ska jag iallafall få bli klippt. blir nog inget drastiskt, bara av med de slitna topparna. ångrar att jag inte bokade tid för färgning. MÅSTE ÅTGÄRDAS SNARAST. men samma där, vad göra? trött på det röda nu (som jag egentligen älskar.)
två hårfavvisar. jessica stroup och michelle williams. blonde vs. brunette. help!
.
(diskussion med mamma när jag visade bilden och pekade på det blonda och sa "sååååå fint!"
mamma: du förstör inte håret nu!!!
jag: vaddå?
mamma: det trillar ju av om du bleker det!
jag: gör det väl inte.
mamma: det har du ju sagt!
jag, till mig själv: fan.)

hur sugen blir man inte på att ha långt hår nu då?


post, klipp + helg.

idag blev det tre timmars jobb på posten, sedan stack jag hem till emelie åkerlund (min älskade carros lillasyster!) och klippte och färgade hennes hår. stack hem innan färgen var klar men det blev nog så fint så :) känns konstigt att vara där hemma utan att träffa carro... som jag saknar henne!
.
majsie och jag har planerat helgen lite. på lördag ska vi till plän i helsingborg och där vankas det tjejfest! ska bli så jääääkla kul, som det alltid blir! och efter tre vita helger blir det fanimej ALL IN!
.
plän o jag har till och med kul på berlins flygplats kl 5 på morgonen.

workout

haft miniträning här hemma. lite CT, armhävningar och situps. sen en promenix med hunden. börjar inte jobba förrän 15 denna veckan. vet inte vad man ska göra om dagarna. fast imorn ska jag fixa majas (och mitt eget? he) hår, och på fredag ska jag klippa mig! jippiiiiee, äntligen! vet dock inte vad jag ska göra...
tränad tjej. (eh typ...)

RSS 2.0